About Nero

/

Coffee and Foodbar

50 meter vanaf het Centraal Station in Leeuwarden zit Nero, met aan de straat een take away counter. Bij Nero kan je komen voor je dagelijkse gezonde portie eten, smoothies en koffie. Onze Coffee & Foodbar is zo ingericht dat alles to go verkrijgbaar is. Nero is geopend omdat wij wilden laten zien dat je eten kunt serveren dat zowel lekker als gezond is.

 • Fresh coffee

  /
 • Bowls with love

  /

Tasty coffee’s

Bij Nero kun je de hele week terecht voor al je gezonde maaltijden en voor super goede koffie. Je kunt bij ons ontbijten, lunchen, dineren, maar ook de hele dag genieten van verse koffie. Die maaltijden voldoen trouwens helemaal aan jouw dagelijkse behoefte, zodat je gebalanceerde voeding binnen krijgt. De koffie komt uit zes (!) verschillende bonenmalers, met zes verschillende koffies van over de hele wereld. Zo hebben we voor elke koffiesoort de perfecte koffiebonen en heb je keuze in hoe jouw koffie er uit moet zien. Van een zoete tot een kruidige cappuccino en een lichte tot krachtige Americano. Zelfs als je niet van koffie houdt, krijg je hier zin in koffie.

Our coffee silo's

/

Eerlijk, levendig en puur

Nero is een vernieuwend bedrijf met een andere denkwijze. Even in het moment zijn en genieten van de mooie dingen om je heen, waar je kwalitatieve koffie kan drinken en je dagelijks gezonde snack of maaltijd kan eten. We hebben een seizoenskeuken waarbij duurzaam eten en scratch cooking centraal staan. Het menu is gevuld met goede voeding en wij zijn trots op onze kwaliteit en onze unieke producten. Wij zijn geïnspireerd door wat er in een bepaald seizoen voor ons beschikbaar is, met als doel voedsel te creëren dat heerlijk, eerlijk, levendig en puur is.

 • Sit & relax

  /
 • Served with love

  /

Duurzame keuzes

Nero is een bedrijf waar we zoveel mogelijk bewuste keuzes maken, bijvoorbeeld welke producten wij gebruiken en hoe wij Nero op een zo duurzaam mogelijke manier kunnen laten draaien. Wij willen graag mensen meenemen in een bewuster leven. Tegenwoordig zijn veel dingen normaal geworden en moet alles zo snel mogelijk en het liefst zo goedkoop mogelijk. We willen de waarde van wat de aarde ons geeft benadrukken. Alles draait om balans en respect; zonder geven kun je niet nemen. Het is nu het moment om er wat aan te doen en dat willen wij samen met jullie doen.  Neem bijvoorbeeld een eigen mok mee, serveren we daar je drankje in. Besparen we op water, bekers en daarmee een heleboel energie. Alle kleine beetje helpen. Zo werken we bijvoorbeeld ook met een frisdrankdispenser op basis van suikervrije en biologische siropen. Door het gebruik van dit tap systeem helpen wij mee aan het beperken van onder andere CO²-uitstoot in vergelijking met flesjes/blikje, (veel) minder afval én minder suikerconsumptie. Win-win-win-win dus!

/

Unieke producten

Wij vinden het belangrijk om bewustzijn te creëren om voor betere producten te kiezen. Bij Nero voorzien wij in gemak, maar we willen je wel weer bewust maken van je eetmoment en wat je eet.  Want dit is niet alleen beter voor jezelf, maar ook nog eens voor het milieu. De supermarkt ligt vol met kant en klare producten het enige wat je hoeft te doen is de verpakking open te trekken en je kunt gaan eten. Natuurlijk verkopen wij ook een gebakje en een koekje, het gaat er om dat je bewust eet.  Met onze gezonde toppings creëren wij de mooiste yoghurt bowls. Ook maken wij vers ijs, onze machines draaien het ijs vers voor je neus, je kunt letterlijk meekijken hoe het ijs wordt bereid!

Enjoy Nero Coffee And Foodbar

 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /